Σε απευθείας σύνδεση αγορά προσομοιωτών της Κίνας αυτόματη Drive

Υψηλός - ποιότητα, καλύτερη υπηρεσία, λογική τιμή.

Πωλήσεις & Υποστήριξη 86-180-3678-8765
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email

Select Language

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

China Auto Driving Simulator Online Market Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Μπορείτε πάντα να μου δώσετε το καλύτερο σχέδιο, και αφήνει τον πελάτη μου να αισθανθεί μεγάλο, ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια άλλη πιθανότητα στη συνεργασία

—— Tim

Τοποθέτησα πρόσφατα μια διαταγή και έπρεπε να ενημερώσω εκείνη την διαταγή πριν από την αποστολή. Το προσωπικό ήταν απαντητικό και ευγενικό.

—— Mr.smith

Η πλατφόρμα πρόσβασής σας έχει μια καλή φήμη, ο χρόνος παράδοσης ήταν πολύ ακριβής, δεν υπήρξε καμία περίπτωση του φτωχού αποθέματος, και δεν βρήκαμε το φορτίο DA

—— Ο κ. Carlos

Είμαι Online Chat Now
  • Γραμμή Παραγωγής

           Κοβάλτιο τεχνολογίας επίδειξης Haodi (Shenzhen). Το ΕΠΕ καλύπτει έναν τομέα 3600 τετραγωνικών μέτρων συμπεριλαμβανομένων δύο κύριων γραμμών παραγωγής, της αποθήκης εμπορευμάτων, του καίγοντας δωματίου, του χωρίς σκόνη δωματίου για τη συνέλευση αφής, του εργαστηρίου, κ.λπ. Έχει πιστοποιηθεί από ISO2000. Οι όλοι εργαζόμενοί μας έχουν εκπαιδευθεί επαγγελματικά και είναι κύριοι της επιδέξιας τεχνικής δυνατότητας της συγκέντρωσης. Όλοι είναι αρμόδιοι στις θέσεις τους. Τα όλα αγαθά πρέπει να περάσουν την προ δοκιμή, μέση δοκιμή, μετά από τη δοκιμή και το έπειτα μπαίνω σε καίγοντας δωμάτιο για τις συνεχείς δοκιμές καψίματος 24hours' πριν από την αποστολή.

  • OEM / ODM
  • Ε & Α

    Κοβάλτιο τεχνολογίας επίδειξης Haodi (Shenzhen). Το ΕΠΕ εργοστάσιο καλύπτει έναν τομέα 3600 τετραγωνικών μέτρων συμπεριλαμβανομένων δύο κύριων γραμμών παραγωγής, της αποθήκης εμπορευμάτων, του καίγοντας δωματίου, του χωρίς σκόνη δωματίου για τη συνέλευση αφής, του εργαστηρίου, κ.λπ. Έχει πιστοποιηθεί από ISO2000. Οι όλοι εργαζόμενοί μας έχουν εκπαιδευθεί επαγγελματικά και είναι κύριοι της επιδέξιας τεχνικής δυνατότητας της συγκέντρωσης. Όλοι είναι αρμόδιοι στις θέσεις τους. Τα όλα αγαθά πρέπει να περάσουν την προ δοκιμή, μέση δοκιμή, μετά από τη δοκιμή και το έπειτα μπαίνω σε καίγοντας δωμάτιο για τις συνεχείς δοκιμές καψίματος 24hours' πριν από την αποστολή.

Στοιχεία επικοινωνίας
China Auto Driving Simulator Online Market

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. jack

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς Message not be empty!